Slagerij Beimer in Almelo

Stap binnen bij Beimer Meat, dé vooraanstaande slagerij in Almelo. Bij Beimer Meat staan we bekend om het leveren van hoogwaardig vlees tegen vriendelijke prijzen, en ons motto is dan ook simpel: lekker & betaalbaar.

Wanneer je ervoor kiest om bbq vlees te bestellen, mag je niets minder dan topkwaliteit verwachten. Beimer Meat staat al sinds 1957 garant voor deze excellente kwaliteit. Naast de mogelijkheid om online vlees te bestellen, verwelkomen wij je ook graag persoonlijk in onze filialen, waaronder onze vestiging in Almelo.

Bij Beimer Meat draait het niet alleen om vlees; het gaat om een culinaire belevenis waarin smaak, kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Ontdek ons uitgebreide assortiment vleesproducten, variërend van sappige steaks tot smaakvolle bbq-specialiteiten.

Ootmarsumsestraat 280,
7603 AS Almelo

Openingstijden: 

maandag 09:30–18:00
dinsdag 09:30–18:00
woensdag 09:30–18:00
donderdag 09:30–18:00
vrijdag 09:30–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

Kom gezellig langs!

Bezoek ons en ontdek de smaakvolle wereld van Beimer, waar vlees niet alleen een product is, maar een ervaring.

Met onze familiaire roots werken we elke dag met hart en ziel aan ons bedrijf. Onze saamhorigheid is daarbij groot. Met onze nuchtere Twense werkwijze crëren we een prettige cultuur die die ook tot lange dienstverbanden leidt. Dat maakt ons trots. Onze medewerkers vormden dan ook de eerste stap naar onze eigen winkels. Corona leerde ons creatief ondernemen en bracht ons op het idee zogenoemde “vleeslijsten” onder ons personeel te verspreiden, met de focus op luxe vleesproducten. Een groot succes, waarna de eerste winkel voor de consument en de horeca in Enschede in juni 2020 een feit werd. In 2021 vloeiden daar al vrij snel twee nieuwe winkelvestigingen uit. De tweede in Leeuwarden voor onze klanten in het noorden en de derde in Arnhem.