Slagerij Beimer in Enschede

Bent u op zoek naar meer dan alleen een slager in Enschede? Bij Slagerij Beimer in Enschede gaan we verder dan het simpelweg aanbieden van vlees – we zijn uw culinaire metgezel, hier om uw smaakpapillen te verwennen.

Als familiebedrijf sinds 1957 is slagerschap niet alleen ons vak, het zit in ons bloed. Slagerij Beimer is niet zomaar een slagerij; we zijn hier voor de mensen, voor de genieters die de waarde van lekker en betaalbaar vlees begrijpen.

Of u nu een barbecue (bbq) plant, een goede slager in Enschede zoekt, of gewoon op zoek bent naar een vertrouwde slager in de buurt, wij zijn er voor u. Onze passie voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service maakt Slagerij Beimer de beste keuze voor uw vleesbehoeften. 

Getfertsingel 162c,
7513 GE Enschede

Openingstijden: 

maandag 09:30–18:00
dinsdag 09:30–18:00
woensdag 09:30–18:00
donderdag 09:30–18:00
vrijdag 09:30–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

Kom gezellig langs!

Bezoek ons en ontdek de smaakvolle wereld van Beimer, waar vlees niet alleen een product is, maar een ervaring.

Met onze familiaire roots werken we elke dag met hart en ziel aan ons bedrijf. Onze saamhorigheid is daarbij groot. Met onze nuchtere Twense werkwijze crëren we een prettige cultuur die die ook tot lange dienstverbanden leidt. Dat maakt ons trots. Onze medewerkers vormden dan ook de eerste stap naar onze eigen winkels. Corona leerde ons creatief ondernemen en bracht ons op het idee zogenoemde “vleeslijsten” onder ons personeel te verspreiden, met de focus op luxe vleesproducten. Een groot succes, waarna de eerste winkel voor de consument en de horeca in Enschede in juni 2020 een feit werd. In 2021 vloeiden daar al vrij snel twee nieuwe winkelvestigingen uit. De tweede in Leeuwarden voor onze klanten in het noorden en de derde in Arnhem.