Slagerij Beimer in Hengelo

Beimer Meat is dé slagerij in Hengelo. Bij Beimer Meat staan we synoniem voor kwaliteitsvlees tegen een betaalbare prijs. Ons motto luidt dan ook: lekker & betaalbaar.

Wanneer je besluit bbq vlees te bestellen, verwacht je niets minder dan topkwaliteit. Beimer Meat staat al sinds 1957 garant voor deze hoogstaande kwaliteit. Naast de mogelijkheid om online vlees te bestellen, beschikken wij ook over meerdere filialen, waaronder een vestiging in Hengelo.

Bij Beimer Meat gaat het niet alleen om vlees; het gaat om een culinaire ervaring waarin smaak, kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. Ontdek onze uitgebreide selectie vleesproducten, variërend van sappige steaks tot smaakvolle bbq-specialiteiten.

Of je nu kiest voor het gemak van online bestellen of persoonlijk langskomt in onze filialen, bij Beimer Meat ben je verzekerd van vlees dat voldoet aan de hoogste standaarden. Ervaar de Beimer Meat-traditie en geniet van kwaliteitsvlees voor elke gelegenheid.

Winkelcentrum Hasselo, Christiaan Langefeldstraat 55-I,
7558 CX Hengelo

Openingstijden: 

maandag 09:00–18:00
dinsdag 09:00–18:00
woensdag 09:00–18:00
donderdag 09:00–18:00
vrijdag 09:00–18:00
zaterdag 08:30–17:00
zondag Gesloten

Kom gezellig langs!

Bezoek ons en ontdek de smaakvolle wereld van Beimer, waar vlees niet alleen een product is, maar een ervaring.

Met onze familiaire roots werken we elke dag met hart en ziel aan ons bedrijf. Onze saamhorigheid is daarbij groot. Met onze nuchtere Twense werkwijze crëren we een prettige cultuur die die ook tot lange dienstverbanden leidt. Dat maakt ons trots. Onze medewerkers vormden dan ook de eerste stap naar onze eigen winkels. Corona leerde ons creatief ondernemen en bracht ons op het idee zogenoemde “vleeslijsten” onder ons personeel te verspreiden, met de focus op luxe vleesproducten. Een groot succes, waarna de eerste winkel voor de consument en de horeca in Enschede in juni 2020 een feit werd. In 2021 vloeiden daar al vrij snel twee nieuwe winkelvestigingen uit. De tweede in Leeuwarden voor onze klanten in het noorden en de derde in Arnhem.