Slagerij Beimer in Oldenzaal

Bent u op zoek naar een slager in Oldenzaal die niet alleen vlees verkoopt, maar ook een persoonlijke touch aan uw culinaire ervaring toevoegt? Dan is Slagerij Beimer in Oldenzaal precies wat u zoekt. Bij Beimer Meat zijn we niet slechts een slagerij; we zijn er ook voor u als individu. Onze missie is om heerlijk en betaalbaar vlees aan te bieden, speciaal voor de ware genieters.

Het slagersambacht heeft diepe wortels in de geschiedenis van Beimer, dat als een warm familiebedrijf al meer dan 65 jaar actief is sinds onze start in 1957. Als familie delen we niet alleen vlees, maar ook onze passie voor kwaliteit en ambacht. Het vakmanschap is door de generaties heen doorgegeven, waardoor elke snit en elke bereiding doordrenkt is met liefde en zorg die uniek zijn voor ons familiebedrijf.

Of u nu in Oldenzaal woont en op zoek bent naar een goede slager, een slagerij in de buurt nodig heeft, of specifieke expertise zoekt voor uw barbecue (bbq), Slagerij Beimer is er om aan uw wensen te voldoen.

Ootmarsumsestraat 21,
7572 AA Oldenzaal

Openingstijden: 

maandag 09:30–18:00
dinsdag 09:30–18:00
woensdag 09:30–18:00
donderdag 09:30–18:00
vrijdag 09:30–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten

Kom gezellig langs!

Bezoek ons en ontdek de smaakvolle wereld van Beimer, waar vlees niet alleen een product is, maar een ervaring.

Met onze familiaire roots werken we elke dag met hart en ziel aan ons bedrijf. Onze saamhorigheid is daarbij groot. Met onze nuchtere Twense werkwijze crëren we een prettige cultuur die die ook tot lange dienstverbanden leidt. Dat maakt ons trots. Onze medewerkers vormden dan ook de eerste stap naar onze eigen winkels. Corona leerde ons creatief ondernemen en bracht ons op het idee zogenoemde “vleeslijsten” onder ons personeel te verspreiden, met de focus op luxe vleesproducten. Een groot succes, waarna de eerste winkel voor de consument en de horeca in Enschede in juni 2020 een feit werd. In 2021 vloeiden daar al vrij snel twee nieuwe winkelvestigingen uit. De tweede in Leeuwarden voor onze klanten in het noorden en de derde in Arnhem.